Στούντιο

Το στούντιο αποτελείται από ένα δωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, το μπάνιο, A/C, TV και τη βεράντα ή το μπαλκόνι που βλέπει στον όμορφο κήπο μας όπου θα παίζουν τα παιδιά σας. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που ανοίγει και μπορεί να φιλοξενήσει έως δυο ενήλικες και δυο νεαρά παιδιά.


Περισσότερες φωτογραφίες...

Superior Στούντιο

Τo Superior Στούντιο είναι ουσιαστικά ένα studio με μεγαλύτερες διαστάσεις που προσφέρει φινέτσα και άνεση. Αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που ανοίγει και μπορεί να φιλοξενήσει δυο ενήλικες και δυο νεαρά παιδιά. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι με μεγάλο ψυγείο, μπάνιο, A/c και TV. Το μπαλκόνι του είναι μεγάλο και κοιτάζει στον κήπο, προς την θάλασσα.


Περισσότερες φωτογραφίες...

Διαμέρισμα

Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για μια μεγάλη οικογένεια ή για αυτούς που δίνουν έμφαση στην άνεση. Αποτελείται από δυο δωμάτια. Στο πρώτο δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ στο δεύτερο υπάρχουν δυο μονά κρεβάτια και ένας καναπές που ανοίγει. Επίσης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, μπάνιο, A/C, TV και ένα μακρύ μπαλκόνι.


Περισσότερες φωτογραφίες....

Superior Διαμέρισμα

Το superior διαμέρισμα είναι κατάλληλο για μια μεγάλη οικογένεια ή για αυτούς που δίνουν έμφαση στην άνεση. Αποτελείται από δυο ξεχωριστά δωμάτια. Στο πρώτο δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ στο δεύτερο υπάρχουν δυο μονά κρεβάτια και ένας καναπές που ανοίγει. Επίσης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, μπάνιο, A/C, TV και ένα μακρύ μπαλκόνι.


Περισσότερες φωτογραφίες....